Wij helpen u graag naar uw ideale badkamerstijl...

Een badkamer of toilet koop je niet vaak in je leven. De mogelijkheden, varianten en combinaties zijn eindeloos. Wat voor Tuijp vanzelfsprekend is, is dat voor vele mensen zeker niet. Wij beseffen ons dat goed. Door jarenlange ervaring, een breed tentoongesteld aanbod tegels en sanitair in onze showroom te Volendam, en gebruik te maken van de modernste hulpmiddelen, ontwerpen wij, samen met u, direct in de computer met behulp van ons 3D-Badkamerontwerp programma. Uw badkamer, toilet of kamervloer wordt op maat ingetekend in uw eigen ruimte met de door u gekozen materialen. Op onze site bieden wij u de mogelijkheid om een persoonlijke richtlijn voor een volledige badkamer op te stellen zodat u een beeld krijgt omtrent de kosten voor een renovatie. Maakt u gerust gebruik van deze serviceverlening.

Sanitair

Plannen voor een toilet of complete badkamer? Tuijp keuken & bad leidt u langs de mogelijkheden. Naast de moderne designs en vernuftige toepassingen op sanitairgebied kunt u ook u voordeel doen met ons ontwerpadvies. Juist in toilet en badkamer is het van belang iedere centimeter te benutten. Met onze ervaring en 3D ontwerpprogramma weten we voor de kleinste oppervlakten handig ruimte te creĆ«ren en de grotere ruimten een harmonieuze indeling mee te geven.

Daarbij is het een geruststellend idee dat Tuijp keuken &bad vakmensen heeft die voor u frezen, monteren en installeren zodat u niets hoeft te regelen. Tijdens dit proces is uw verkoper uw contactpersoon. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan kunt u hem altijd bellen. Hij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat u binnen de kortst mogelijke tijd in uw nieuwe bad ligt of uw nieuwe toilet doortrekt. 

Badkamers

Spetterende collectie

Baden, stoomcabines, douche-units, badkranen, douchekranen, fonteinen, bidets, wandclosets, inbouwreservoirs, badmeubelen, radiatoren, glazen deuren en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn enorm en uit het grote sanitairaanbod heeft Tuijp keuken & bad een met zorg geselecteerd programma samengesteld. De stijlvolle badkameropstellingen wisselen modern design af met klassiek ontwerp, altijd uitgevoerd in kwaliteitsmateriaal. 

Badkamers

U zit goed bij Tuijp keuken & bad met uw sanitairwensen, van inspiratie tot installatie!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!