Baanbrekende Innovatie: PowderRain

Baanbrekende Innovatie: PowderRain

07-02-2019

Vanuit een onbegrensde passie voor water, topkwaliteit en de allermooiste doucheproducten, werd PowderRain ontwikkeld. Met deze douchestraal garandeert hansgrohe een uniek en ultiem gevoel van ontspanning. 

De PowderRain technologie verfijnt de doucestraal zes keer, waardoor duizenden miniscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaart u een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo efffectief uit. 

Door deze nieuwe techniek is het geluid ook met 20% afgenomen, tot fluisterniveau. Complete ontspanning tijdens het douchen was nog nooit zo eenvoudig en bereikbaar.

De waterstraal is zodanig ontwikkeld dat deze tijdens het douchen nauwelijks spat. Hier vloeit uit voort dat dit een warmer gevoel op uw huid geeft, maar ook zorgt voor minder kalkvlekken en schoonmaakwerk. Prettig in elke badkamer en een groot voordeel bij inloopdouches. Daarnaast is de hoeveelheid water verminderd, waardoor u 20% bespaard op water en energie ten opzichte van de normale traditionele douches. 

Reeds een nieuwe douche geinstalleerd? Ook dan hoeft u niet te teuren, de PowderRain handdouche heeft een standaard aansluiting waarmee deze eenvoudig op de bestaande doucheslang te bevestigen is.