Tuijp maakt uw keuken in Heerhugowaard

In uw woning in Heerhugowaard staat de keuken ongetwijfeld centraal. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Heerhugowaard

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Heerhugowaard.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Van plan een keuken te kopen in Heerhugowaard? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Een keuken kopen in Heerhugowaard met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Heerhugowaard is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Tuijp heeft het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
We bieden alles wat u voor uw keuken in Heerhugowaard nodig heeft aan. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Landelijke, moderne en design keukens in Heerhugowaard

Wanneer u een keuken koopt in Heerhugowaard, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die helemaal aan uw wensen aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!