Tuijp maakt uw keuken in Purmerend

Uw keuken in Purmerend is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Purmerend

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Purmerend.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Purmerend met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Purmerend doet u niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Purmerend van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Van plan een keuken te kopen in Purmerend? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

Ontdek onze keukens in de showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Landelijke, moderne en design keukens in Purmerend

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Purmerend. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire merken bij Tuijp. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!