Een keuken op uw maat in Alkmaar

In uw woning in Alkmaar is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Alkmaar

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Alkmaar.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Alkmaar met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Alkmaar is niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Uw moderne, landelijke of design keuken in Alkmaar

Voor uw keuken in Alkmaar zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die helemaal aan uw wensen aangepast.

Toebehoren voor uw keuken in Alkmaar

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Alkmaar bieden wij aan, van boven tot onder. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. Droom gerust, wij doen het voor u. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Alkmaar? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!