Kies voor kwaliteit

Als je besluit een keuken, badkamer of Tegelvloer aan te kopen, kies je bij Tuijp Keuken & Bad voor een bedrijf met veel ervaring, kennis en kunde. Ook als je kiest voor een voordelige keuken, badkamer of tegelvloer willen wij niet inboeten op de kwaliteit. Jammer dat niet iedereen in deze markt er zo over denkt.

Laat je niet om de tuin leiden!

Er zijn helaas veel te veel voorbeelden bekend dat een 'alleen deze week' aanbieding, een keuken of badkamer met een 'mega korting' belandt in een nachtmerrie. Veelal worden monteurs uitgeknepen waardoor de installatie niet behoorlijk, of niet volledig wordt uitgevoerd. Achteraf de loodgieter en elektriciën moeten bellen zit je niet op te wachten. Je wilt de keuken of badkamer in gebruik nemen. Ga dus niet alleen op de prijs af!

Eerlijk duurt het langst!
Bij Tuijp Keuken & Bad werken we met netto prijzen. Iedere klant krijgt dezelfde kortingen, alleen leggen wij daar de nadruk niet op. De prijs zit wel goed, deze is gebaseerd op eerlijk zaken doen. Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd, stellen wij binnen de ruimtelijke en financiële mogelijkheden een zo mooi mogelijke keuken en/of badkamer samen.

Betrouwbaar
Tuijp heeft zijn wortels gezet in het jaar 1979. Het is voor een kleinschalig bedrijf niet mogelijk om zo lang te bestaan als het geleverde werk en de prijzen niet goed zouden zijn. Net als u willen wij dat het eindresultaat is geworden zoals vooraf besproken, voor een eerlijke prijs.