Wij helpen u graag naar uw ideale badkamerstijl...

Een badkamer of toilet koop je niet vaak in je leven. De mogelijkheden, varianten en combinaties zijn eindeloos. Wat voor Tuijp vanzelfsprekend is, is dat voor vele mensen zeker niet. Wij beseffen ons dat goed. Door jarenlange ervaring, een breed tentoongesteld aanbod tegels en sanitair in onze showroom te Volendam, en gebruik te maken van de modernste hulpmiddelen, ontwerpen wij, samen met jou, direct in de computer met behulp van ons 3D-Badkamerontwerp programma. Jouw badkamer, toilet of kamervloer wordt op maat ingetekend in je eigen ruimte met de door jou gekozen materialen. Op onze site bieden wij je de mogelijkheid om een persoonlijke richtlijn voor een volledige badkamer op te stellen zodat je een beeld krijgt omtrent de kosten voor een renovatie. Maak gerust gebruik van deze serviceverlening.

Projecten

Neem een kijkje bij onze klanten thuis

Sanitair

Plannen voor een toilet of complete badkamer? Tuijp keuken & bad leidt je langs de mogelijkheden. Naast de moderne designs en vernuftige toepassingen op sanitairgebied kun je ook je voordeel doen met ons ontwerpadvies. Juist in toilet en badkamer is het van belang iedere centimeter te benutten. Met onze ervaring en 3D ontwerpprogramma weten we voor de kleinste oppervlakten handig ruimte te creëren en de grotere ruimten een harmonieuze indeling mee te geven.

Daarbij is het een geruststellend idee dat Tuijp keuken &bad vakmensen heeft die voor je frezen, monteren en installeren zodat je niets hoeft te regelen. Tijdens dit proces is jouw verkoper je contactpersoon. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan kun je hem altijd bellen. Hij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat je binnen de kortst mogelijke tijd in jouw nieuwe bad ligt of jouw nieuwe toilet doortrekt. 

Badkamers

Spetterende collectie

Baden, stoomcabines, douche-units, badkranen, douchekranen, fonteinen, bidets, wandclosets, inbouwreservoirs, badmeubelen, radiatoren, glazen deuren en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn enorm en uit het grote sanitairaanbod heeft Tuijp keuken & bad een met zorg geselecteerd programma samengesteld. De stijlvolle badkameropstellingen wisselen modern design af met klassiek ontwerp, altijd uitgevoerd in kwaliteitsmateriaal. 

Badkamers

Je zit goed bij Tuijp keuken & bad met jouw sanitairwensen, van inspiratie tot installatie!