Een keuken op uw maat in Monnickendam

In uw keuken in Monnickendam wordt er écht geleefd. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Monnickendam

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Monnickendam.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Monnickendam bieden we aan, van boven tot onder. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Uw keuken in Monnickendam met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Monnickendam doet u niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Binnenkort een keuken kopen in Monnickendam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Tuijp Keuken & Bad showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Moderne, landelijke en design keukens in Monnickendam

Voor uw keuken in Monnickendam zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!