Een moderne, landelijke of design keuken in Ouderkerk aan de Amstel

Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Bent u van plan een keuken te kopen in Ouderkerk aan de Amstel? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!

Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Ouderkerk aan de Amstel, doet u dat niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Ouderkerk aan de Amstel

Voor uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!