Hoe wij u kunnen helpen...

Een keuken koop je niet elke week. De techniek en mogelijkheden binnen de keukens veranderen elk jaar weer. Wat voor de medewerkers van Tuijp Keuken & Bad vanzelfsprekend is, is dat voor vele mensen zeker niet. Wij beseffen dat als geen ander. Door jarenlange ervaring, een diversiteit van opgestelde keukens in onze showroom te Volendam en gebruik te maken van de nieuwste hulpmiddelen, ontwerpen wij uw keuken direct in de computer met behulp van ons 3D-keukenprogramma. Uw keuken wordt op maat ingetekend in uw eigen beschikbare ruimte met het door u gekozen front, werkblad en inbouwapparatuur. Om onze serviceverlening reeds nu al toegankelijk te maken bieden wij u op onze site de mogelijkheid om een persoonlijke richtlijn op te stellen van wat uw keuken zou kunnen kosten.

 

Projecten

Neem een kijkje bij onze klanten thuis

Keuken oriëntatie

Een Keuken kopen begint met dromen en fantaseren. Hoe richten we onze keuken in? Willen we een kookeiland? Nemen we een aanrechtblad van graniet, silestone, multiplex, rvs, glas of juist hout? Koken we op gas, elektrisch of op inductie? Nemen we wel of geen fornuis? Welke opties zijn er voor inbouwapparatuur en is er voldoende keuze in bijpassend tegelwerk?

Bij een bezoek aan Tuijp keuken &bad kun je jezelf naar hartelust laten inspireren. Stijlvolle designs, de nieuwste trendkleuren en moderne mogelijkheden zoals greeploze kasten en laden en geruisloze sluitsystemen zullen jouw fantasie prikkelen.

Keukens

Begeleiding

Besluit je bij Tuijp keuken & bad een keuken te kopen dan kun je rekenen op een begeleiding van a tot z. Jouw verkoper is jouw contactpersoon tijdens de leverings-, montage-, installatie- en opleveringsfase. Je kunt hem altijd bellen of aanspreken in de zaak. En wanneer naderhand blijkt dat we iets over het hoofd hebben gezien, lost hij het op. De klant is en blijft ons uitgangspunt.

Wij gaan verder waar menig keukenspecialist ophoudt. Wil je naast een nieuwe keuken ook een verlaagd plafond? Plaatsen van decorradiatoren of het aanbrengen van tegels met bijvoorbeeld vloerverwarming? Wij ontzorgen je met al het gemak.

Keukens

Keukenaanbod

Tuijp keuken & bad richt zich op de keukenleveranciers die meer kwaliteit leveren dan je van de prijs zou mogen verwachten. We maken dat waar door onze duurzaam opgebouwde samenwerkingsverbanden en met de ervaring dat we jaar in jaar uit keukens leveren die zich dagelijks aan onze klanten bewijzen.
Exclusiviteit wordt vaak aangezien voor kwaliteit, maar de duurste keukenmerken zijn niet de beste. Uit marktonderzoek waarbij keukens op tientallen punten worden beoordeeld, blijkt dat exclusieve keukens steeds weer op kwaliteit worden voorbijgestreefd door de bij het publiek minder bekende, doch hoogstaande, keukenmakers.

Keukens

Wil jij ook een kwaliteitskeuken van Schmidt of Rotpunkt ? Kom dan gauw naar Tuijp keuken & bad.