Een keuken op uw maat in Edam-Volendam

In uw keuken in Edam-Volendam wordt er écht geleefd. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Moderne, landelijke en design keukens in Edam-Volendam

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Edam-Volendam. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Verder helpen we u ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Edam-Volendam nodig heeft aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Edam-Volendam

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Edam-Volendam. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Bent u van plan een keuken te kopen in Edam-Volendam? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!