Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Amstelveen

In uw woning in Amstelveen is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Amstelveen

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Amstelveen.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Amstelveen

Wie een nieuwe keuken in Amstelveen koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee geliefde topmerken bij Tuijp. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Amstelveen? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga snel naar de online keukencalculator!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Amstelveen

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Amstelveen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Alle toebehoren voor uw keuken in Amstelveen

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Amstelveen van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.