Tuijp maakt uw keuken in Badhoevedorp

Uw keuken in Badhoevedorp is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw keuken in Badhoevedorp met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Badhoevedorp is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke ervaring, geheel vrijblijvend!

Alle toebehoren voor uw keuken in Badhoevedorp

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een aanrechtblad. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Badhoevedorp bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Van plan een keuken te kopen in Badhoevedorp? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Moderne, landelijke en design keukens in Badhoevedorp

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Badhoevedorp. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!