Een moderne, landelijke of design keuken in Hoorn

Uw keuken in Hoorn is zonder twijfel het centrum van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Hoorn

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Hoorn.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Hoorn bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Een keuken kopen in Hoorn met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Hoorn. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Moderne, landelijke en design keukens in Hoorn

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Hoorn. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet namelijk ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U mag dromen, wij doen het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Van plan een keuken te kopen in Hoorn? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!