Een keuken op uw maat in Zaandam

Uw keuken in Zaandam, hét kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Zaandam

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Zaandam.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u voor uw keuken in Zaandam nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Keukens in Zaandam: landelijk, modern of design

Uw keuken in Zaandam kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, een fornuis en/of inductie?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Een keuken kopen in Zaandam met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Zaandam is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. Droom gerust, wij doen het voor u. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Bent u van plan een keuken te kopen in Zaandam? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!