Echt houten keukens kopen

Echt houten keukens kopen

23-03-2017

Als je een echte houten keuken wilt kopen, dan heb je het over een keuken met de beleving van de natuur. uitstraling van hout, zonder de kans op het werken van het front als gevolg van vocht en warmte. Een houtlook keuken is ook een goed alternatief voor die klanten die graag een houten keuken zouden willen, alleen minder geld willen uitgeven voor een echte houten keuken. Kom gerust eens bij ons in Volendam langs, dan ontvangt u kosteloos het beste advies.

Echt houten keuken voor een aantrekkelijke prijs

Ben je op zoek naar een houten keuken, maar zie je op tegen de hogere prijs welke je voor een echt houten keuken betaald bij een meubelmaker? Of zit je niet te wachten op een maandenlange levertijd? Dan is een echt houten keuken van officiele keukenfabrieken iets voor jou! De fronten en corpussen van de keuken bieden middels het toepassen van verschillende modellen, kleuren en verouderingstechnieken een scala aan mogelijkheden. Echt houten keukens hebben echter ook wat nadelen. Echt houten keukens vergen meer onderhoud, zijn gevoeliger voor vocht en warmte en zijn vaak minder krasbestendig. Kies je voor een echt houten keuken, dan kies je voor een keuken welke leeft. 

Fabrieksmatige houten keukens of keukens van de meubelmaker?

Voor een echt houten keuken hoef je echt niet naar een meubelmaker. Bij veel meubelmakers wordt gewerkt met hele platen, was losse zijwanden en verschillende deuropties. Op zich geen probleem zou je denken. Totdat je de pech hebt te maken te krijgen met een lekkage of andersoortige schade. Het is dan niet meer mogelijk om een kast te vervangen welke mogelijk is aangetast. Vaak ontkom je er niet aan om de halve of hele keuken af te breken en opnieuw op te bouwen. Buiten de garantietijd een hele dure oplossing. Natuurlijk zijn er situaties waarbij een meubelmaker net wel de kast langs bijvoorbeeld twee schuine daken kan verzorgen, in specifieke gevallen is de meubelmaker een verstandige keuze. Met een echt houten keuken vanaf de innovatieve keukenfabrieken kies je weliswaar voor standaard kastopties, alleen zijn dat er talloze. De kwaliteit, levertijd en prijs zijn echter een flink stuk aantrekkelijker.

Voorbeelden van echt houten keukens

Vanuit Volendam bieden wij je een heel ruim aanbod in echt houten eiken keukens, alsook in houtlook, en uiteraard de strakke modellen keukens. Elders op onze site treft u diverse keukenvoorbeelden aan. Onder andere de eiken keukens komen daar voorbij. Voor de echte kleuropties, modellen en verouderingstechnieken kom je uiteraard even langs. Geen kleur en structuur komt op de foto exact zo over als je eigen ogen het zien. Je bent van harte welkom.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!