Sunshower, haal de zon in huis

Sunshower, haal de zon in huis

28-04-2016

Sunshower: Doe energie & Vitamine D op tijdens het douchen!

Met de Sunshower haalt u al het goede van buiten naar binnen. Zonlicht is belangrijk voor onze gezondheid. Door het plaatsen van een Sunshower in uw doucheruimte haalt u de zon in huis. U doucht en zont tegelijkertijd. De Sunshower stimuleert met een juiste, lage, dosis UV-licht het lichaam om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. De ervaring leert dat men zich in korte tijd energieker voelt en zelfs een gezonde kleur krijgt. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn.

Waarom een sunshower

 • een verdubbeling van vitamine D;
  UV-licht zorgt o.a. voor de aanmaak van vitamine D. dit is de enige vitamine die het lichaam zelf produceert. Wetenschappelijk onderzoek heft aangetoond dat regelmatige blootstelling aan een lage dosis uv-licht het vitamine d-niveau op peil houdt. Vitamine-D speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft. Vitamine D is verder onderdeel van de calciumhouding en zorgt voor sterke botten. Daarnaast werkt vitamine d preventief tegen verschillende vormen van kanker. Regelmatig gebruik van de shunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D-gehalte en houdt het op een gezond, zomers niveau.
 • een verantwoorde dosis uv-licht;
  De sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis uv-licht. Door de sunshower dagelijks te gebruiken went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. De inbebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.
 • Ontspannend en pijnverlichtend;
  Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangemane warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral voor personen met rug-, nek- en ruematische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporters en mensen die zich willen ontspannen.
 • Technisch Veilig;
  ook in tehcnisch opzicht is de sunshower veilig. De sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche en voldoet aan strikte Europese richtlijnen. Zo heeft de sunshower het Tüv-keurmerk en het CE-Keurmerk.

Sunshower is er in 4 varianten

Sunshower Deluxe White

De Sunshower Deluxe White is een full bodyinbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie.

Sunshower Combi White

De Sunshower Combi White is een full bodyopbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie.

Sunshower Pure White XL

De Sunshower Pure White XL is een full body inbouwapparaat met twee kortegolf infraroodlampen.

Sunshower Pure White

De Sunshower Pure is een half body apparaat met één kortegolf infraroodlamp.

 

Levering & Installatie.

Sunshowers kun je bij meerdere zaken kopen. Het installeren van een Sunshower is een 'dingetje'. Wij ontwerpen badkamers waarbij wij de Sunshower kunnen integreren in het ontwerp. In de uitvoering kunnen wij dan rekening houden met alle richtlijnen voor een juitse montage en beluchting.


Is uw interesse na het lezen van deze blog gewekt? Kom dan vrijblijvend langs en bekijk de mogelijkheden.
U bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!