Voorkom verspilling, vacumeer in je eigen keuken

Voorkom verspilling, vacumeer in je eigen keuken

08-01-2020

QUVA HELPT VOEDSEL VERSPILLING TEGEN TE GAAN EN OM INNOVATIEF TE KOKEN
 

“EEN ELEGANTE EN BETAALBARE OPLOSSING OM TE VACUMEREN & MARINEREN”

Onlangs lanceerde Quva een gloednieuw product dat inspeelt op de trend om beter met voedsel om te gaan en daardoor minder te verspillen. Quva heeft vacuüm voedsel bewaren opnieuw uitgevonden. Keukenapparaten om voedsel te vacumeren bestaan al jaren. Het voordeel is duidelijk: voedsel bewaard in vacuüm kan tot driemaal langer vers blijven. Veel klanten willen geen extra apparaten op het keukenblad, worden bestaande inbouw oplossingen te duur bevonden, en is het gebruik beperkt. Daarom heeft Quva een zeer compacte en betaalbare oplossing ontwikkeld die volledig is ingebouwd en boordevol zit met slimme functies. Met Quva kun je zelf eenvoudig thuis in je eigen keuken krachtig vacumeren en marineren. 

Door het vernieuwende en unieke inbouwconcept neemt dit vacumeerapparaat geen extra ruimte in beslag. Hierdoor blijft de keuken mooi en strak. Het pop-up vacumeerdeel is het enige element dat boven het keukenblad uitsteekt bij gebruik van het apparaat. Bij geen gebruik is het verzonken in het keukenblad en is alleen de RVS of mat zwarte metalen ring te zien. Quva gaat dus perfect op in de keuken. Snel, slim, elegant én krachtig! U kunt de Quva bij ons in de showroom werkend zien! Zelf thuis vacumeren en versneld marineren ligt binnen handbereik.  

Diverse krachtige vacumeerfuncties & een marinadefunctie in één 

Quva is standaard uitgerust met diverse vacumeerfuncties voor verschillende toepassingen. Functie I en II zijn voor de speciale vacuüm vershouddozen en zakken. De Marinade functie zorgt er voor dat marinade in korte tijd kan doordringen in het voedsel. Met de Power functie kan een extra hoog vacuüm niveau bereikt worden met de wijnstop of de vacuüm zakken. U leest het goed, met dit apparaat vacumeert u tevens wijnflessen. Voor allen geldt: als het juiste vacuümniveau is bereikt, dan schakelt het systeem automatisch uit.

 

Het Quva systeem wordt standaard geleverd met twee vershouddozen, twee wijnstoppers, tien vershoudzakjes en een marinade ring. De ultra sterke Quva containers zijn er in twee maten, ze zijn makkelijk stapelbaar, geschikt voor magnetron en vriezer, en BPA-vrij. De Quva wijnstoppers passen op elke wijnfles en zijn voorzien van een handige knop om in één keer supersnel het vacuüm op te kunnen heffen. De Quva zakjes zijn herbruikbaar, geschikt voor sous-vide, magnetron en vriezer, en zijn BPA-vrij. De marinade ring is nodig om de speciale marinade functie van het apparaat te kunnen gebruiken.

Werkend in de showroom

Dat dit product ook in jouw keuken een prettige aanvulling zal zijn op het dagelijks gebruik zijn wij van overtuigd. Daarom hebben wij als een van de eerste in Nederland een werkend systeem geplaatst. Nu is een krachtig inbouw vacumeerapparaat tegen een betaalbare prijs ook mogelijk in jouw eigen keuken. Kom eens langs en ervaar het zelf.