3D-Keukenontwerp

Advies op maat

Een keuken koop je niet in een opwelling. Daar denk je langere tijd over na, en oriënteert jezelf goed alvorens je de keuze maakt met welke partij je eventueel zaken zou willen gaan doen. Een goed advies in een ongedwongen sfeer helpt daar vaak bij.

Luisterend oor

Door goed naar uw wensen te luisteren, onzelf in te leven in uw ideale situatie en gebruik makend van onze jarenlange ervaring krijgt u van ons een 100% advies op maat. U wilt immers uw eigen droomkeuken gaan opbouwen naar uw wensen. Dat dit geen standaard oplossingen zijn is vanzelfsprekend. Niet alleen de ruimte voor uw keuken, maar bovenal, uw wens en beleving is uniek.

Carat 3D-ontwerp programmatuur

Om het voor u makkelijker te maken ontwerpen wij met behulp van 3 dimensionale tekenprogramma's op de computer. Voor de keuken is het CARAT-tekenpakket onze steun en toeverlaat. Zo worden de mogelijkheden optimaal benut en komt uw keuken al tot leven, zodat het voor u een stuk makkelijker is hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Door uw wensen in deze virtuele ruimte te plaatsen zijn wij tevens in staat om uw keuken vanuit alle gewenste hoeken en perspectieven te kunnen tonen.  

Wat de kosten hiervoor zijn? Wij doen dit gratis!