Badkamers in Alkmaar

Voor topkwaliteit badkamers in Alkmaar en omstreken gaat u naar Tuijp Keuken & Bad in Volendam. In vindt hier een gigantische showroom met daarin vele verschillende soorten badkamers, badkamermeubelen en verschillende accessoires. Wij helpen u bij al uw sanitairwensen, van inspiratie tot installatie!

Badkamers Alkmaar | betaalbare topkwaliteit

Bij Tuijp keuken & bad vinden wij het belangrijk dat goede kwaliteit voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Via goed contact met fabrikanten en producenten leveren wij daarom al jaren badkamers en badkamermeubels tegen zo laag mogelijke prijzen. U betaalt geen cent te veel voor prachtige badkamermeubels van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod van badkamers in Alkmaar.

Badkamers Alkmaar | doe inspiratie op in onze showroom

Bezoek onze ruime showroom in Volendam en ontdek de vele verschillende mogelijkheden op het gebied van badkamers en sanitair. Gaat u voor een tijdloze uitstraling of hebt u liever strak modern? Of hebt u zelf een ontwerp in gedachten? Onze deskundige medewerkers helpen u met het uitkiezen of ontwerpen van de perfecte badkamer.

Hoeveel uw badkamer gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een badkamer precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde badkamer bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste badkamers in Alkmaar

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste badkamers in Alkmaar.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste badkamers bij onze klanten.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!