Badkamers in Purmerend

De mooiste badkamers in Purmerend en omstreken vindt u bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom in Volendam vindt u een grote collectie badkamers in alle mogelijk stijlen en uitvoeringen. Van nieuw en modern tot stijlvol en klassiek. Kom langs en laat u informeren door onze deskundige medewerkers.

Badkamers Purmerend | topkwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Tuijp keuken & bad vinden wij het belangrijk dat goede kwaliteit voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Via goed contact met fabrikanten en producenten leveren wij daarom al jaren badkamers tegen zo laag mogelijke prijzen. U betaalt geen cent te veel voor een prachtige badkamers in Purmerend van een uitstekende kwaliteit.

Badkamers Purmerend | bezoek onze showroom

Tuijp keuken & bad heeft een showroom in Volendam, waar iedereen van harte welkom is om het assortiment te bekijken. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies en kunnen u uitgebreid informeren over de complete badkamers, badkamermeubels en verschillende accessoires. En een bezoekje aan ons valt bovendien ideaal te combineren met een gezellig dagje Volendam.

Contact

Wilt u meer informatie over onze badkamers in Purmerend? Neem gerust contact op via 0299 – 366 466 of vul even ons contactformulier in.

Hoeveel uw badkamer gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een badkamer precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde badkamer bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste badkamers in Purmerend

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste badkamers in Purmerend.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste badkamers bij onze klanten.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!