3D Tegel tekening

Advies op maat

Een kamervloer, badkamer of toilet koop je niet in een opwelling. Daar denk je langere tijd over na, en oriënteert jezelf goed alvorens je de keuze maakt met welke partij je eventueel zaken zou willen gaan doen. Een goed advies in een ongedwongen sfeer helpt daar vaak bij.

Luisterend oor

Door goed naar uw wensen te luisteren, onzelf in te leven in uw ideale situatie en gebruik makend van onze jarenlange ervaring krijgt u van ons een 100% advies op maat. U wilt immers uw eigen stijlvolle tegelvloer, droombadkamer of sfeervol toilet gaan samenstellen naar uw eigen gevoel. Dat dit geen standaard oplossingen zijn is voor ons vanzelfsprekend. Niet alleen de ruimte en eigen stijl, maar bovenal, uw persoonlijke wens en beleving is uniek.

Visoft 3D-ontwerp programmatuur

Om het voor u makkelijker te maken ontwerpen wij met behulp van 3 dimensionale tekenprogramma's op de computer. Voor de kamervloer, het toilet en de badkamer, werken wij met het VISOFT -tekenpakket voor zeer realistische weergave. Zo worden de mogelijkheden optimaal benut en komt uw woonkamer tegelvloer, uw badkamer en/of uw toiletruimte al tot leven, zodat het voor u een stuk makkelijker is hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Door uw wensen in deze virtuele ruimte te plaatsen zijn wij tevens in staat om uw wandtegels en vloertegels in de betreffende ruimtes vanuit alle gewenste hoeken en perspectieven te kunnen tonen. 

Wat de kosten hiervoor zijn? Wij doen dit gratis!
 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!