Tegels voor het terras en tuin

Keramische Tuintegels

Keramische tegels voor het terras zijn er al jaren. Keramische tuintegels, welke 2 cm dik zijn, worden pas zo'n 3 jaar geproduceerd. De  voordelen van onderhouden bij deze tegels ten opzichte van de normaal gebruike tuintegels zijn erg prettig. Sterker nog, keramische tuintegels zijn nagenoeg onderhoudsvrij, mos en algen hebben geen kans, en UV-straling hebben keramische tegels maling aan. Keramische tegels verkleuren niet. Daarnaast zijn ze heel erg sterk. Er zijn types die tot wel 1000 kg per tegel kunnen doorstaan. Met je auto rijdt je er zonder problemen overheen. 

Keramische Terrastegels

Het is ons opgevallen dat de vraag om een tegelvloer door te laten lopen op het buitenterras. Op die manier wordt er een verlengstuk gecreeerd voor uw woning waardoor de belevingsruimte van de ruimte groter zal ogen. Om een buitenterras op een juiste wijze aan te kunnen brengen zijn er een aantal belangrijke handelingen en aandachtspunten welke in acht genomen dienen te worden. Bijvoorbeeld het ontkoppelen van de ondervloer om grondvocht geen kans te geven tot het onstaan van vorstschade. 

Terras zonder verlijming

Wilt u uw terras vernieuwen, maar ziet u op tegen de risico's van schade door vorst en bevriezing? Kies u daardoor liever niet voor een betegeld terras? De oplossing is het werken met tegeldragers. Wij werken met de kwalitatief beste tegeldragers van Eterno Ivica. Het werken met tegeldragers biedt vele voordelen. 

Zo is het terras zeer makkelijk in onderhoud (dweilen), verdwijnt het water tussen de tegels in naar de laag er onder, kan de onderlaag onder afschot liggen voor de afwatering, terwijl de afwerklaag nagenoeg waterpas kan worden aangebracht. Ook het naderhand aanbrengen van bijvoorbeeld stroomkabels voor verlichting is geen probleem. Tegel omhoog, kabel er in, en probleemloos het stroom-/lichtpunt is verzorgt. 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!