Uw keuken in Duivendrecht door Tuijp

Uw keuken in Duivendrecht, hét kloppend hart van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Duivendrecht

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Verder helpen we u ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Duivendrecht bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Binnenkort een keuken kopen in Duivendrecht? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Moderne, landelijke en design keukens in Duivendrecht

Wanneer u een keuken koopt in Duivendrecht, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Ontdek onze keukens in de showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Uw keuken in Duivendrecht met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Duivendrecht, doet u dat niet onbezonnen. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!