Uw keuken in Lijnden door Tuijp

In uw keuken in Lijnden wordt er écht geleefd. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Lijnden met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Lijnden, dat doet u niet zomaar. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Tot ons aanbod behoort verder:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Lijnden bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Lijnden? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Moderne, landelijke en design keukens in Lijnden

Wanneer u een keuken koopt in Lijnden, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee populaire merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!