Een moderne, landelijke of design keuken in Ouder-Amstel

Uw keuken in Ouder-Amstel is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keukens in Ouder-Amstel: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Ouder-Amstel, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Een keuken kopen in Ouder-Amstel met ons advies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Ouder-Amstel, is dat niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Ouder-Amstel? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U droomt het, wij hebben het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u voor uw keuken in Ouder-Amstel nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.