Een keuken op uw maat in Halfweg

Uw keuken in Halfweg, hét kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Halfweg bieden wij aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Binnenkort een keuken kopen in Halfweg? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Uw moderne, landelijke of design keuken in Halfweg

Uw keuken in Halfweg kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Tuijp Keuken & Bad showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Een keuken kopen in Halfweg met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Halfweg. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!