Genieten in uw nieuwe keuken in Boesingheliede

Uw keuken in Boesingheliede, dat is er een om écht in te leven. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Bent u van plan een keuken te kopen in Boesingheliede? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan de keukencalculator online in!

Landelijke, moderne en design keukens in Boesingheliede

Voor uw keuken in Boesingheliede zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire merken bij Tuijp. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Alle toebehoren voor uw keuken in Boesingheliede

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Boesingheliede inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Ontdek onze keukens in de showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij hebben het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Uw keuken in Boesingheliede met het advies van Tuijp

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Boesingheliede. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!