Ontdek de collectie keukens in Zwanenburg

Uw keuken in Zwanenburg, hét kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Zwanenburg

Wanneer u een keuken koopt in Zwanenburg, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Zwanenburg? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Uw keuken in Zwanenburg met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Zwanenburg is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Tuijp Keuken & Bad showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Zwanenburg inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!