Stank hoeft niet te stinken

Stank hoeft niet te stinken

19-10-2016

Vaarwel onaangename luchtjes

Na de grote boodschap moet er vaak wel even iets gebeuren in de badkamer of het toilet. Het raam open zetten (ook in de winter!), luchtverfrisser verstuiven en bijvoorbeeld de ventilatie aanzetten. Met de uitvinding van Geberit is dit veranderd. Sterker nog, met de DuoFresh zijn nare luchtjes verleden tijd!

Geberit DuoFresh

Het DuoFresh toiletsysteem zorgt er voor dat poep niet meer stinkt. Het inbouwreservoir van het toilet bevat een actief koolstoffilter. Dit filter zuigt de vieze luchtjes direct uit het wandcloset weg. De lucht wordt geneutraliseerd en komt reukloos weer in de ruimte terug. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een toiletblokje achter de bedieningsplaat te deponeren, waardoor je tijdens elke spoeling fris water gebruikt. Met een gerust hart laat je het toilet achter voor een volgende gebruiker. Met één druk op de knop aan de bovenzijde van de bedieningsplaat wordt het geurzuiveringsmechanisme aangezet. Na 10 minuten schakelt het vanzelf weer uit, of door nogmaals op de knop te drukken kan dit ook handmatig gebeuren. De bedieningsplaten zijn in diverse kleuropties verkrijgbaar.

Zie hem werkend

Om goed te kunnen begrijpen wat er precies gebeurt hebben wij in onze showroom een reservoir met geurafzuiging werkend aangesloten. Hier kunt u precies zien wat er nodig is om te kunnen genieten van een toilet en badkamer zonder nare geurtjes. Wie wil dat nou niet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!