Een moderne, landelijke of design keuken in Middelie

Uw keuken in Middelie, dat is er een om écht in te leven. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Middelie

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Middelie.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Middelie bieden wij aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Middelie

Het kopen van een nieuwe keuken in Middelie is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke ervaring, geheel vrijblijvend!

Moderne, landelijke en design keukens in Middelie

Wanneer u een keuken koopt in Middelie, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Middelie? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!