Genieten in uw nieuwe keuken in Volendam

In uw woning in Volendam staat de keuken ongetwijfeld centraal. U kookt er verrukkelijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Volendam

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Volendam.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Volendam

Uw keuken in Volendam kan verschillende stijlen hebben. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Bent u van plan een keuken te kopen in Volendam? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Uw keuken in Volendam met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Volendam, is dat niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Alle toebehoren voor uw keuken in Volendam

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Volendam inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!