Genieten in uw nieuwe keuken in Warder

Uw keuken in Warder is zonder twijfel het centrum van uw woning. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Warder

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Warder.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Warder

Een nieuwe keuken kopen in Warder, dat doet u niet zomaar. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Warder bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Warder

Wie een nieuwe keuken in Warder koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Warder? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!