Ontdek de collectie keukens in Edam

In uw woning in Edam staat de keuken zonder twijfel centraal. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Edam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Landelijke, moderne en design keukens in Edam

Wanneer u een keuken koopt in Edam, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Uw keuken in Edam met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Edam doet u niet onbezonnen. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Toebehoren voor uw keuken in Edam

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Edam bieden wij aan, van boven tot onder. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!