Een moderne, landelijke of design keuken in Oosthuizen

In uw keuken in Oosthuizen wordt er écht geleefd. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Oosthuizen

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Oosthuizen.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keukens in Oosthuizen: landelijk, modern of design

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Oosthuizen. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Een keuken kopen in Oosthuizen met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Oosthuizen, dat doet u niet zomaar. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Oosthuizen bieden wij aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Binnenkort een keuken kopen in Oosthuizen? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!