Tuijp maakt uw keuken in Katwoude

Uw keuken in Katwoude, hét kloppend hart van uw woning. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Katwoude

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Katwoude.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Katwoude met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Katwoude doet u niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Keukens in Katwoude: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Katwoude, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Toebehoren voor uw keuken in Katwoude

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Katwoude bieden wij aan. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Van plan een keuken te kopen in Katwoude? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan snel de online keukencalculator in!