Genieten in uw nieuwe keuken in Marken

In uw woning in Marken staat de keuken ongetwijfeld centraal. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Marken

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Marken.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Marken

Een nieuwe keuken kopen in Marken is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Marken? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Marken bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij doen het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Moderne, landelijke en design keukens in Marken

Wanneer u een keuken koopt in Marken, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.