Genieten in uw nieuwe keuken in Waterland

In uw woning in Waterland is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Waterland? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze showroom waar u ons aanbod maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Waterland

Een nieuwe keuken kopen in Waterland doet u niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Toebehoren voor uw keuken in Waterland

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Waterland bieden wij aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Tuijp Keuken & Bad showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U mag dromen, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Landelijke, moderne en design keukens in Waterland

Wanneer u een keuken koopt in Waterland, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire topmerken bij Tuijp. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.