Een moderne, landelijke of design keuken in Uitdam

Uw keuken in Uitdam, hét kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Uitdam

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Uitdam.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Van plan een keuken te kopen in Uitdam? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga snel naar de online keukencalculator!

Alle toebehoren voor uw keuken in Uitdam

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. De keuze van een werkblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Uitdam bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Keukens in Uitdam: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Uitdam, kan u uit verschillende stijlen kiezen. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Uw keuken in Uitdam met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Uitdam, doet u dat niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!