Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Zuiderwoude

Uw keuken in Zuiderwoude is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een aanrechtblad. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Geen probleem voor Tuijp. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Zuiderwoude bieden we aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Zuiderwoude

Voor uw keuken in Zuiderwoude zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Zuiderwoude? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Ontdek onze keukens in de showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Uw keuken in Zuiderwoude met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Zuiderwoude is niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!