Ontdek de collectie keukens in Abcoude

Uw keuken in Abcoude, hét kloppend hart van uw woning. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keukens in Abcoude: landelijk, modern of design

Wanneer u een keuken koopt in Abcoude, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Van plan een keuken te kopen in Abcoude? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

Een keuken kopen in Abcoude met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Abcoude is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke beleving is trouwens geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons aanbod aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een aanrechtblad. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Abcoude van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!