Tuijp maakt uw keuken in Diemen

In uw woning in Diemen is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Toebehoren voor uw keuken in Diemen

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u voor uw keuken in Diemen nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Uw keuken in Diemen met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Diemen is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Diemen? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Ga snel naar de online keukencalculator!

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U mag dromen, wij doen het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Keukens in Diemen: landelijk, modern of design

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Diemen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee geliefde merken bij Tuijp. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!