Een keuken op uw maat in Muiden

Uw keuken in Muiden is zonder twijfel het centrum van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Muiden bieden wij aan. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Landelijke, moderne en design keukens in Muiden

Wie een nieuwe keuken in Muiden koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. U moet namelijk ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Uw keuken in Muiden met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Muiden, is dat niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Bent u van plan een keuken te kopen in Muiden? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!