Genieten in uw nieuwe keuken in Weesp

In uw woning in Weesp staat de keuken ongetwijfeld centraal. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van heerlijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Weesp

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Weesp bieden wij aan. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Van plan een keuken te kopen in Weesp? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Keukens in Weesp: landelijk, modern of design

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Weesp. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U mag dromen, wij doen het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Uw keuken in Weesp met het advies van Tuijp

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Weesp. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!