Een keuken op uw maat in Koog aan de Zaan

In uw woning in Koog aan de Zaan is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Koog aan de Zaan

Wanneer u een keuken koopt in Koog aan de Zaan, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Koog aan de Zaan? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Toebehoren voor uw keuken in Koog aan de Zaan

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Koog aan de Zaan bieden wij aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Koog aan de Zaan

Een nieuwe keuken kopen in Koog aan de Zaan doet u niet onbezonnen. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!