Een moderne, landelijke of design keuken in Wormer

In uw keuken in Wormer wordt er écht geleefd. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Wormer

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Wormer.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Wormer bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Wormer? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Wormer

Een nieuwe keuken kopen in Wormer doet u niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Ontdek onze keukens in de showroom

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Landelijke, moderne en design keukens in Wormer

Uw keuken in Wormer kan verschillende stijlen hebben. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!