Uw keuken in Wormerveer door Tuijp

In uw woning in Wormerveer is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Wormerveer

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Wormerveer.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Heeft u plannen om een keuken te kopen in Wormerveer? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Uw keuken in Wormerveer met het advies van Tuijp

Een nieuwe keuken kopen in Wormerveer doet u niet onbezonnen. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Moderne, landelijke en design keukens in Wormerveer

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Wormerveer. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? We hebben het allemaal. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • De installatie van de keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Wormerveer bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!