Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Westknollendam

Uw keuken in Westknollendam is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Westknollendam

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Westknollendam. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire topmerken bij Tuijp. Elke collectie bevat keukenelementen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Een keuken kopen in Westknollendam met ons advies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Westknollendam, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Westknollendam bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Westknollendam? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!