Tuijp maakt uw keuken in Zaandijk

In uw woning in Zaandijk staat de keuken zonder twijfel centraal. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keukens in Zaandijk: landelijk, modern of design

Voor uw keuken in Zaandijk zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zaandijk

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Zaandijk, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Bent u van plan een keuken te kopen in Zaandijk? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan de keukencalculator online in!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Toebehoren voor uw keuken in Zaandijk

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Zaandijk nodig heeft aan. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!