Tuijp maakt uw keuken in Oostzaan

Uw keuken in Oostzaan, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er heerlijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal past bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Oostzaan

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Oostzaan.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Oostzaan met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Oostzaan. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Moderne, landelijke en design keukens in Oostzaan

Uw keuken in Oostzaan kan verschillende stijlen hebben. In het aanbod van Tuijp vindt u voornamelijk landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Oostzaan bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Oostzaan? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!